Ebook ZDARMA !!!X
Získat knihu zdarma

Ebook zdarma s 80ti rostlinnými recepty nejen pro děti.

Zadejte prosím emailovou adresu, pro odeslání knihy zdarma.


ebookFree

Olej Free Spirit Love – Olej ze semen granátového jablka – 30 ml

Skvělé granátové jablko, které bylo starými Peršany považováno za symbol plodnosti a hojnosti, se tradičně objevuje v mnoha kulturách a náboženstvích.  Jedlý plod tohoto exotického ovoce obsahuje stovky malých semínek, z nichž každé je zapouzdřené v bláně plné sladké, světle červené šťávy. Množství semen se pohybuje mezi 200 a 1400 a tato semena tvoří asi 20 % jedlé části plodu.

Více informací

  • Sdílet tuto položku

Skladem

CG-123

619,00 Kč (s DPH)

popis produktu

  • Přírodní rostlinný estrogen a výjimečně účinný antioxidant bohatý na esenciální mastné kyseliny, zejména kyselinu punikovou
  • Obsahuje velké množství cenných přírodních estrogenních a antioxidačních vlastností
  • Chrání celistvost pokožky před škodlivými složkami životního prostředí, jako je znečištění, chemikálie a nepříznivé povětrnostní podmínky
  • Polyfenoly působí jako antioxidanty, které napomáhají ke zlepšení vzhledu stárnoucí pokožky a kožních skvrn
  • Zvyšuje elasticitu kůže, zamezuje tvorbě vrásek a předčasnému stárnutí pokožky
  • Podporuje tvorbu kolagenu a elastinu a zvyšuje vzhled zdravé pleti
  • Zabraňuje ztrátě vlhkosti, hydratuje a obnovuje pH pokožky
  • Revitalizuje mdlou a zralou pokožku, účinně pečuje o suchou a popraskanou kůži a zmírňuje drobná podráždění kůže

Skvělé granátové jablko, které bylo starými Peršany považováno za symbol plodnosti a hojnosti, se tradičně objevuje v mnoha kulturách a náboženstvích.  Jedlý plod tohoto exotického ovoce obsahuje stovky malých semínek, z nichž každé je zapouzdřené v bláně plné sladké, světle červené šťávy. Množství semen se pohybuje mezi 200 a 1400 a tato semena tvoří asi 20 % jedlé části plodu. Semena se oddělují a za studena se z nich lisuje olej.

Tento drahocenný olej obsahuje unikátní esenciální mastnou kyselinu – kyselinu punikovou –pojmenovanou po svém zdroji (Punica granatum neboli marhaník granátový, česky též granátovník obecný). Kyselina puniková je jedinou známou botanickou formou konjugované kyseliny linolenové (CLA), což je jeden z nejúčinnějších antioxidantů, které moderní věda zná.

Olej z granátových jader je také jedinečně obdarován fytoestrogeny, jež získaly uznání za svoji schopnost podílet se na léčbě nemocí spojených s hormony a při zmírňování symptomů menopauzy a období před menopauzou.

Olej z granátových jader má mnoho protizánětlivých a antimikrobiálních vlastností.

Vlastnosti

  • Přírodní rostlinný estrogen a výjimečně účinný antioxidant bohatý na esenciální mastné kyseliny, zejména kyselinu punikovou
  • Obsahuje velké množství cenných přírodních estrogenních a antioxidačních vlastností
  • Chrání celistvost pokožky před škodlivými složkami životního prostředí, jako je znečištění, chemikálie a nepříznivé povětrnostní podmínky
  • Polyfenoly působí jako antioxidanty, které napomáhají ke zlepšení vzhledu stárnoucí pokožky a kožních skvrn
  • Zvyšuje elasticitu kůže, zamezuje tvorbě vrásek a předčasnému stárnutí pokožky
  • Podporuje tvorbu kolagenu a elastinu a zvyšuje vzhled zdravé pleti
  • Zabraňuje ztrátě vlhkosti, hydratuje a obnovuje pH pokožky
  • Revitalizuje mdlou a zralou pokožku, účinně pečuje o suchou a popraskanou kůži a zmírňuje drobná podráždění kůže

Návod k použití

Olej z granátových jader se snadno vstřebává a nezanechává pokožku mastnou. Může se aplikovat nezředěný, a to i na citlivou pokožku.

PRO ZVLÁČNĚNÍ, OCHRANU A OBNOVU: Aplikujte přímo na pokožku a na problémové oblasti, které vyžadují zvláštní péči.

PRO VÝŽIVU, HYDRATACI A REGENERACI: Aplikujte na čistou pleť na obličeji, krku a celém těle.

PRO KAŽDODENNÍ PÉČI O POKOŽKU: Jemné, vyživující a zvláčňující kvality tohoto oleje z něj dělají hodnotného pomocníka v každodenní péči o vaši pleť a pokožku.

JAKO NOČNÍ SÉRUM: Aplikujte na obličej nebo přidejte pár kapek do výrobků vaší osobní kosmetiky (tonika, masky, hydratačního krému atd.) pro zvýšení výživných a zvláčňujících vlastností.

JAKO POTRAVINOVÝ DOPLNĚK: Tento produkt je jedlý a pro své cenné nutriční hodnoty může být užíván vnitřně.

Související produkty